fu'a_ulu

Tala Fou

Liding Deep Dragon Faiga atamai mo le faʻaogaina lelei o le 100 pasene o aseta o iunite faʻaogaina.

I le vaitau fa'atekinolosi i aso nei, o lo'o feagai iunite fa'agaoioi ma le tele o lu'itau, e pei o le tu'u'ese'esega o masini fa'aogaina fale ma nofoaga fa'aoga, fa'alavelave fa'ailoga, eseesega tele i tulaga fa'atekonolosi, ma le maualalo o fa'amaumauga. O nei fa'afitauli e matua a'afia ai le lelei o le fa'agaioiga ma e ono o'o atu ai i le le atoatoa o le fa'aogaina o aseta ma le fa'amaumau o punaoa. DeepDragon ™, o le lalolagi muamua ma le taʻutaʻua atamai faiga faʻapipiʻi mamanu, tau ma le faʻaogaina o vai otaota o nuʻu ma taulaga na atiaʻe e le Liding Environmental Protection, ua faʻalauiloaina aloaia e faʻafetaui ai le manaʻoga faanatinati o iunite faʻaogaina mo le faʻaogaina lelei o le 100% o aseta i totonu o fale. feso'ota'iga feso'ota'iga.

O le fa'aleleia o fua faatatau o galuega ma le fo'ia o fa'aletonu i le va o fa'ailoga ma fa'asalalauga feso'ota'iga e taua tele. E mana'omia e le aufaipisinisi tulaga fa'atekinisi ma fa'alauiloa le felagolagoma'i i le va o ituaiga eseese. E mafai ona ausia lenei mea e ala i le atinaʻeina ma le faʻalauiloaina o tulaga faʻapisinisi, poʻo le auala faʻapitoa e mafai ai ona faʻaliliuina faʻasalalauga fesoʻotaʻiga i le va o faiga eseese. E mafai e le Transported Dragon Intelligent System ona maua le feso'ota'iga e leai se totogi ma fa'asa'oloto le tafe o fa'amaumauga, ma fa'aleleia atili ai le fa'atinoina o galuega.
Fa'aleleia le tatala o fa'amaumauga o le 'autu lea o feso'ota'iga tu'ufa'atasiga. O faʻamaumauga o le toto o le faʻagasologa faʻaonaponei, ma e naʻo le taimi e tafe saoloto ai faʻamatalaga i totonu o le faiga e mafai ai ona tuʻuina atu le taʻaloga atoa i lona tau maualuga. I le tasi itu, e tatau i iunite faʻaogaina ona faʻalauiloaina le faʻavasegaina ma le faʻavasegaina o faʻamaumauga; i le isi itu, e tatau ona latou faʻamalosia le tatalaina ma le faʻasoaina o faʻamaumauga ma faʻalauiloa le alualu i luma faatekinolosi e ala i punaoa tatala.
O le faʻaleleia atili o le faʻaogaina ma le faigofie o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻavae o le faʻavaeina o fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi. Faʻafitauli e pei o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga faʻalavelave ma le maualalo o le faʻaogaina lelei o le a aʻafia ai le poto masani o tagata faigaluega, lea o le a aʻafia ai le faʻaogaina lelei. O le fa'amalosia o le lagolago fa'atekinisi o le fa'amaoniga lea o le tu'ufa'atasia o feso'otaiga o la'au. O le leai o se lagolago fa'atekinisi o le a fa'aitiitia ai su'esu'ega fa'apitoa ma maualuga tau fa'apitoa. O iunite fa'atino e tatau ona fa'ateleina tupe fa'afaigaluega i su'esu'ega fa'atekonolosi ma atina'e, ma a'oa'oina se 'au taleni fa'apolofesa ina ia mafai ona tu'uina atu le lagolago fa'atekinisi ma auaunaga faifaipea.
O le fa'atinoina lelei o aseta e ala i metotia fa'apolofesa ma tekonolosi o le sini lea o le tu'ufa'atasia o feso'ota'iga o la'au. E aofia ai le faʻaogaina o auala faʻapitoa e pei ole pulega tutoʻatasi, atinaʻe IOT, atinaʻe fesoʻotaʻiga ma suʻesuʻega atamai. E ala i nei auala faʻapitoa, o le tulaga faʻatinoina o aseta e mafai ona sili atu ona pulea ma mataʻituina, ma faʻaleleia atili le faʻaogaina o aseta.
O le iloa lelei o le fa'atinoina o le 100% o aseta o le tu'ufa'atasiga o feso'ota'iga o la'au o lo'o fa'agaioia ose galuega fa'atino e mana'omia e amata mai i le tele o vaega. E ala i le foia o faʻafitauli le fetaui i le va o faʻailoga ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, faʻaleleia atili o faʻamatalaga faʻamatalaga, faʻamalieina fesoʻotaʻiga faiga ma faiga faʻagaioiga, faʻamalosia lagolago faʻapitoa ma faʻaogaina metotia faʻapolofesa ma metotia, e mafai ona tatou faʻagasolo malie le faʻataunuʻuina o lenei sini, The Transported Dragon ™. O le a fesoasoani lea i le fa'aleleia atili o le fa'atinoina o galuega ma fa'aitiitia le tau, ma fa'atupuina ai le fa'asilisili atu o le tau mo vaega fa'atino.


Taimi meli: Iul-24-2024