fu'a_ulu

Tala Fou

Liding tu'ufa'atasia fale fa'amama otaota fa'alotoifale, e fa'atupu ai se lumana'i fou ole fa'amama otaota i nu'u i tua

O tagata i nuu i tua i nofoaga mamao, faʻalavelaveina e le latou tulaga o le atinaʻeina o le tamaoaiga, e masani ona feagai ma le faʻafitauli o le maualalo o le faʻaogaina o otaota o fale i tua. I le taimi nei, o le lafoaia faaletausaga o lapisi a aiga mai nuu i tua ua latalata i le 10 piliona tone, ma o le tulaga ua faateleina i lea tausaga ma lea tausaga, ae o le tulaga e tusa ai ma lona togafitiga o loo popole. E tusa ai ma fuainumera, e oo atu i le 96 pasene o nuu e leai ni alavai ma ni auala e togafitia ai otaota vale, ma mafua ai le le pulea o le lafoaia o otaota a aiga.
Ua fa'aalia i su'esu'ega i nu'u maotua ma atumauga, o laufanua lavelave ma mamao mamao e fa'apipi'i ai paipa e fa'afaigata ai le fa'atinoina o le fauina o le alavai. I nofoaga maugā, o le fa'afanua, tulaga fa'afanua ma le fa'asalalauina o tagata nofoia e fa'atuputeleina ai le faigata ma le tau o le fausiaina o fale fa'amama otaota, ma o togafitiga fa'apitoa ma fa'atotonugalemu e feagai ma tau fa'afaigaluegaina maualuga. I nu'u i tua, o le galuega o le fa'afoeina o le siosiomaga e faigata ona o mea e pei o nofoaga ta'ape, vaivai fa'avae tau tamaoaiga ma le maualuga o le faitau aofa'i o tagata. O le na'o le fa'ata'ita'iina o le fa'ata'ita'iga o le fa'ata'ita'iga i le taulaga e faigata ona fa'afetaui mana'oga o atina'e lanu meamata ma gafataulimaina i nu'u i tua.

tu'ufa'atasiga fale e fa'amama otaota ai fale
I le va'ai atu i le tulaga moni o le tele o nu'u i tua o Saina, o le fa'alauiloaina o mea laiti tu'ufa'atasiga fa'aogaina o vai otaota po'o le a avea ma fofo talafeagai mo le lautele. O a matou mea faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia na fausia ma le faʻaeteete, faʻatasi ai ma uiga nei:
1. Laititi tulagavae
E mafai ona tanumia meafaigaluega faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le eleele i lalo ifo o le fogaeleele, o lea e le manaʻomia ai e le meafaigaluega le ufiufiina o se eria, e mafai ona faʻaaogaina le eleele e pei o le lanumeamata ma le sikuea sikuea, aoga ma matagofie.
2.Long ola tautua
Tu'ufa'atasi meafaigaluega fa'agata vai leaga o lo'o i ai se fa'apipi'i fa'apitoa ma lona lava mea e fa'atupu ai le matua, tetee i le sasaina, ele. O mea faigaluega fa'ato'a-corrosion lautele ola e sili atu i le 15 tausaga.
3. Aafiaga togafitiga lelei
Tu'ufa'atasi meafaigaluega togafitiga vai otaota i le AO biological tekinolosi togafitiga, tele le fa'aogaina o le tulei-tafe fa'afeso'ota'i tane oxidation, o le aafiaga togafitiga e sili atu nai lo atoatoa fefiloi po o le lua pe tolu tandem atoatoa fefiloi fa'afeso'ota'i tane oxidation. I le taimi lava e tasi nai lo le tane sludge faʻagaoioia laʻititi laʻititi, malosi fetuutuunai i le lelei o le vai, lelei aʻafiaga teteʻe, mautu lelei vai effluent, o le a le maua ai le faalauteleina o le palapala. I le taimi lava e tasi, o le biological contact oxidation tane e faaaoga ai se fou fetuutuunai tolu-dimensional filler, o le mea moni, o le tele o luga o le eleele, microbial film, faigofie ona aveese le ata, i le tulaga tutusa o le avega organic, nai lo isi filler i le aveesea o organic. mea e maualuga, e mafai ona e faaleleia le okesene i le ea i le solubility vai.
4, galue malosi deodorant.
O mea faigaluega tu'ufa'atasi mo vai otaota e fa'apipi'iina fa'atasi ma galuega fa'amama. O le avanoa pito i luga ole tino o le vaita'ele fa'avae sima fa'amalosia e fa'aoga e fa'atutuina lelei paipa tufatufa palapala ma ea. O vaega e maua mai ai le manogi leaga e fa'amama e ala i le fa'amavaeina o le vai o lo'o i totonu o le palapala i le fa'apalapala o le palapala, fa'afefete ma maua ai se fa'aa'ai fa'ama'i i luga o le eleele, ma i'u ai ina pala i ni meaola ninii.
5, pulega faigofie
O le tele o mea fa'apipi'i tu'ufa'atasiga vai fa'apipi'i ua fa'apipi'iina i le fa'aogaina o le eletise ma le fa'aogaina o masini fa'amalo, lea e fa'atuatuaina ai meafaigaluega, ma e masani lava e le mana'omia ona fa'afoeina e le tagata o lo'o pulea, ae na'o le tausiga i masina ta'i masina po'o kuata. , po'o le tu'u sa'o fo'i ina ia fa'agaioia e tagata o le atunu'u i taimi masani.
LiDing Environmental Protection ua suatia i totonu o le siosiomaga alamanuia mo le sefulu tausaga, taulaʻi i le mamanu, suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma le faʻaogaina o masini faʻaogaina faʻaitulagi faʻaogaina o vai otaota. Fa'alagolago i laina fa'akomepiuta fa'ata'atia ma fa'avasegaina, o oloa a Liding ua fa'aalia le tele o tulaga lelei i le lelei ma le fa'atinoga. O meafaigaluega fa'apitoa e fa'amama otaota a le kamupani e fa'avaeina e le kamupani e fa'apitoa mo le au faifa'ato'aga fa'apitoa, ma fa'atasi ai ma lona maualuga maualuga, tumau ma tu'ufa'atasia, e fetaui lelei ma mana'oga o le fa'amama otaota i nu'u i tua.


Taimi meli: Oke-11-2024