fu'a_ulu

Tala Fou

Fa'atuatuaina e le au gaosi mea faigaluega mo otaota vale fa'apolofesa - Liding Environmental Protection

I le sosaiete i aso nei, faatasi ai ma le faatelevaveina o pisinisi ma le faaleleia atili o le taulaga, o le puipuiga o punaoa vai ma le faamamaina o otaota ua avea ma mataupu taua mo le atinae gafataulimaina o le siosiomaga. Faatasi ai ma le tele o atinaʻe ua tuʻuina atu i le puipuiga o le siosiomaga, o le Liding Environmental Protection o loʻo tu i fafo e avea ma taʻitaʻi i le gaosiga o mea e faʻaogaina ai otaota ma lona malosi faʻapitoa faʻapitoa, poto masani tau alamanuia ma lagona maualuga o tiute faʻaagafesootai.

La'au Togafitiga Lafoa'i Lafoa'i nofoaga fale gaosi oloa Hai'an

I. Ta'ita'i i le tulaga o le fa'a'a'a loloto o le suavai leaga

I le avea ai ma se taʻutaʻua taʻutaʻua fale gaosi mea faigaluega i totonu o le alamanuia, Liding Environmental Protection ua taulaʻi i taimi uma i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina ma le faʻafouina o tekinolosi togafitiga o otaota talu mai lona faʻavaeina, ma ua tuuto atu i le tuʻuina atu lelei, faʻasaoina o le malosi ma le faʻaogaina o vaifofo vaifofo. mo tagata fa'atau i le lalolagi atoa. O lo'o i ai i le kamupani se 'au su'esu'e ma atina'e e aofia ai tagata tomai fa'apitoa, inisinia sinia ma tekinisia sinia, lea e fa'asolo i taimi uma fa'agata fa'atekinisi ma fa'alauiloa le fa'aleleia o tekonolosi fa'agata.

Ⅱ. Fa'atekonolosi fa'afouga, ta'ita'ia le tulaga tau alamanuia

Liding Si'osi'omaga Puipuia e iloa o le fa'aonaponei fa'atekonolosi o le 'autu autu lea o le atina'eina o atina'e. O le mea lea, o loʻo faʻateleina pea e le kamupani tupe teufaafaigaluega i le R & D, faʻalauiloaina tekinolosi ma meafaigaluega mai le fale ma fafo, ma i le taimi lava e tasi, faʻatasi ma le tulaga moni i Saina, suʻesuʻe tutoatasi ma atiina ae se faasologa o mea faʻaogaina o otaota faʻatasi ma aia tatau faʻapitoa tau le mafaufau. O nei meafaigaluega e le gata o loʻo i ai le maualuga o le gaosiga o le gaosiga ma le faʻamautuina o le gaioiga, ae e faigofie foi ona faʻaogaina ma maualalo le tau o le tausiga, faʻaleleia lelei faʻafitauli o le faʻaaogaina o le malosi ma le tele o le fola o le fale i le faiga masani o togafitiga o otaota, lea na manumalo ai le tele o viiga i le maketi.

Ⅲ. Au'aunaga fa'apitoa e fetaui ma mana'oga eseese

I le feagai ai ma manaoga o pisinisi eseese ma fua o vai otaota, Liding Environmental e maua ai auaunaga atoatoa ma faʻapitoa. Mai le faʻatalanoaga o poloketi, mamanu polokalame, gaosiga o meafaigaluega i le faʻapipiʻiina ma le faʻatonuina, auaunaga pe a uma le faʻatau atu, o soʻotaga taʻitasi e matua faʻatonutonuina ina ia mautinoa le faʻatinoina lelei o le poloketi ma ausia ai togafitiga sili ona lelei. O loʻo i ai foʻi i le kamupani se 'auʻaunaga faʻapolofesa ina ua uma ona faʻatau atu, tali atu i manaoga o tagata faʻatau 24 itula i le aso, e foia ai faʻafitauli o loʻo feagai ma tagata faʻatau i le faagasologa o le faʻaaogaina, ia mautinoa o meafaigaluega mo le faʻagaioiina tumau tumau.

Ⅳ. Atina'e Green, Fausia le Si'osi'omaga

Liding Environmental Protection e tali atu ma le malosi i le valaau a le atunuu mo le fausiaina o se siʻosiʻomaga ma tauaveina le manatu o le atinaʻe lanu meamata i le faagasologa atoa o atinaʻe atinaʻe. O mea faigaluega mo le fa'amama otaota o lo'o gaosia e le kamupani o lo'o o gatasi ma tulaga fa'alesiosiomaga a le atunu'u, ma o nisi o oloa ua ausia le tulaga maualuga fa'avaomalo. E ala i le fa'aauauina o le fa'aleleia atili o le mamanu o oloa ma le fa'aleleia atili o tekonolosi, o lo'o taumafai le Liding Environment e fa'aitiitia le fa'aaogaina o le malosi ma fa'avevela, ma saofagā i le fa'alauiloaina o le puipuiga o le si'osi'omaga a Saina ma le lalolagi.

V. Va'ai i le Lumana'i, Fa'aauauina le Suotosina o le Fa'asao o le Si'osi'omaga

Va'ai i le lumana'i, Liding Siosiomaga o le a fa'aauau pea ona fa'amaualuga le filosofia pisinisi o le 'fa'asaienisi ma fa'atekonolosi fa'afouga, tulaga lelei, tautua, ma le atina'e lanu meamata', suotosina i totonu o le fanua o vai otaota, ma fa'aauau pea su'esu'ega sili atu le lelei, atamai. , ma fa'atekonolosi fa'alesiosiomaga mo le fa'amamaina o vai otaota. I le taimi lava e tasi, o le a faʻalauteleina foi e le kamupani maketi i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo, faʻamalosia le galulue faʻatasi ma fefaʻatauaʻiga ma paaga faʻapisinisi, ma faʻalauteleina faʻatasi le alualu i luma ma le atinaʻeina o le puipuiga o le siosiomaga o le lalolagi.

I se faapuupuuga, i le avea ai o se taʻutaʻua gaosi mea e togafitia ai otaota, Liding Environmental Protection o loʻo faʻataʻitaʻiina le manatu o le atinaʻe lanu meamata, e saofagā i le puipuiga o le vai lanumoana ma le lagi lanumoana ma le fausiaina o se sosaiete faʻaleleia o le siʻosiʻomaga ma gaioiga faʻatino. I le lumanaʻi atinaʻe, Li Ding Environmental Protection o le a le faʻagaloina le uluaʻi faʻamoemoega, agai i luma, ma faʻaauau pea ona taʻitaʻia le suiga lanumeamata i totonu o le alamanuia o mea tau otaota.


Taimi meli: Sep-09-2024