fu'a_ulu

Tala Fou

O tagata fa'atau mai Filipaina na asiasi atu i le Liding Environmental Protection Factory e saili avanoa fou mo atina'e lanu meamata

Talu ai nei, faatasi ai ma le faalauiloaina loloto o le "Belt and Road" initiative, na faafeiloaia ai e le Liding Environmental se vaega o tagata faatau taua mai Filipaina, ma o itu e lua na faia se fonotaga faafesuiaiga tulaga ese i le fale gaosi Haian a Liding Environmental, ma sainia manuia se felagolagomai taua. maliega, faailogaina se tulaga fou o le galulue faatasi i le va o itu e lua i le tulaga o le puipuiga o le siosiomaga.

O lo'o asiasi atu tagata fa'atau mai fafo i fale fa'amama otaota

I le avea ai o se kamupani taʻutaʻua i le faʻalapotopotoga o le puipuiga o le siosiomaga, Liding Environmental, faʻatasi ai ma lona malosi faʻapitoa faʻapitoa ma tulaga lelei o oloa, ua tosina mai ai le mafaufau o le tele o paaga faavaomalo. O le asiasiga a le au faʻatau Filipaina e le gata o le faʻaalia o le malosi o le ituaiga o Leadin Environmental, ae o se faʻamoemoeina foi o le lautele o faʻamoemoega o le galulue faʻatasi i le va o itu e lua i galuega tau puipuiga o le siosiomaga.
I le fonotaga, o le taitaifono ma le pule sili o Leadin Siosiomaga na mauaina e le tagata lava ia le asiasiga, ma faailoa atu i auiliiliga le talafaasolopito o le atinae o le kamupani, tekinolosi autu ma mataupu faamanuiaina, aemaise lava i le fanua o otaota otaota decentralized scenarios o meafaigaluega suesuega ma atinae o mea fou ausia. Na fa'aalia e tagata fa'atau Filipaina le fa'afetai maualuga mo meafaigaluega fa'asologa o Tafola Tafola a le Liding Environment ma mea faigaluega Liding Scavenger, ma sa faia ni talanoaga loloto i fa'amatalaga patino felagolagoma'i.

Su'esu'ega o Fa'afitauli o Togafitiga o Lafoa'i

Ina ua mae'a feso'ota'iga faauo ma fua, na maua ai e itu e lua se maliliega i le tele o galuega tau puipuiga o le si'osi'omaga ma sainia se maliliega fa'atasi i lea taimi. O lenei felagolagomaʻi o le a le gata ina fesoasoani ia Filipaina e faʻaleleia ana nofoaga puipuia o le siosiomaga ma faʻalauteleina le atinaʻe gafataulimaina i le lotoifale, ae faʻamalosia atili ai le tulaga o Liding i le maketi faavaomalo, ma tusia faʻatasi se mataupu fou o le atinaʻe lanu meamata i le "Belt and Road".

Ta'amilosaga Fale Togafitiga Lafoa'i

I le lumanaʻi, o le Liding Environmental o le a faʻaauau pea ona lagolagoina le agaga o le tatala ma le galulue faʻatasi, ma galulue faʻatasi ma ana paaga i le lalolagi atoa e saofagā i le fausiaina o se faʻalapotopotoga o taunuuga o tagata.


Taimi meli: Iul-26-2024