fu'a_ulu

Tala Fou

Na aumai e Liding le tele o fale fa'amama otaota e susulu ile Indo Water Expo & Forum 2024

O le Indo Water Expo & Forum 2024 na faia i le Jakarta International Expo Center i Initonesia, e amata mai ia Setema 18 i le 20th. O lenei mea na tupu e avea o se faʻapotopotoga taua i totonu o le malo o tekonolosi vai ma mea tau puipuiga o le siosiomaga i Initonesia, faʻaputuina le lagolago malosi mai le Matagaluega o Galuega Lautele a Initonesia, Matagaluega o Siosiomaga, Matagaluega o Alamanuia, Matagaluega o Fefaʻatauaʻiga, Indonesian Water Industry Association, ma Asosi Fa'aaliga Initonesia. Na fa'atosina mai ai fo'i le to'atele o tagata faigaluega fa'apolofesa ma tagata fa'amoemoe. United, na latou fa'atalanoaina ni fuafuaga e ofoina atu avanoa fa'apisinisi sa'o ma lelei mo pa'aga i le alamanuia puipuia o le si'osi'omaga.

50(1)

Liding Siosiomaga Puipuiga, tuuto atu i le alualu i luma o le decentralized otaota otaota tekinolosi ma le alamanuia o meafaigaluega maualuga-maualuga mo se maketi o le lalolagi, faʻaalia lana faʻalapotopotoga taʻutaʻua vai lapisi vaifofo fale-Liding Scavenger®, faʻatasi ma le faʻaogaina atamai faʻavae-DeepDragon system-i. lenei faaaliga. O nei paionia fou na maua ai le fiafia tele mai le tele o tagata na auai.

Suavai otaota STP

Liding Scavenger®, o se masini e togafitia ai le suavai leaga ua mae'a fa'ainisinia mo le fa'aoga i totonu o aiga, fa'atosinaina le to'atele o tagata ma felafolafoa'iga fa'amaoni i tagata na auai ona o lona fa'atinoga fa'apitoa ma le fa'ata'ita'iga sili ona lelei. Ole faiga fou ole MHAT+O e fa'aliliu lelei ai le vai uliuli ma le vai efuefu—e aofia ai otaota mai faleuila, umukuka, galuega fa'amamā, ma ta'ele—i vai e usita'ia tulafono fa'alotoifale, e mafai ai ona vave fa'asa'oloto ile si'osi'omaga. E le gata i lea, e faafaigofie ai le tele o talosaga toe fa'aaogaina, e pei o le fa'asusuina ma le fufuluina o faleuila. O lenei fofo faʻatusatusa e fetaui lelei mo le faʻapipiʻiina i nuʻu i tua, fale nofo, ma tafaoga maimoa, faʻamaualuga se tulagavae laʻititi, faʻapipiʻi tuusaʻo, ma le faigofie o le mataʻituina mamao. O le oloa ua uma ona auina atu i le tele o atunuu, faatasi ai ma lona maketi faava o malo o loʻo faʻatupulaia pea.

Fa'asologa o Suavai Lafoa'i Fale

DeepDragon o se faiga atamai i le tulaga faʻavaomalo faʻavaomalo, e mafai ona fesoasoani vave i inisitituti mamanu ma isi vaega i le faʻaogaina lelei i totonu o nofoaga atofaina. E mafai ona ausia vave mana'oga mo le faia o fa'ai'uga mo le fausiaina o paipa fou, tala fa'atatau o tupe fa'afaigaluega, ma galuega tu'ufa'atasiga o fale ma feso'ota'iga i totonu o le falema'i i tua i tua.

Liding DeepDragon®️ Smart System

O le Fa'aaliga o Mea Tau Suavai a Initonesia na tu'uina atu ai i le vaega Liding se avanoa taua e fa'aalia ai a latou tekonolosi fou ma fa'alautele atu i maketi fa'avaomalo. O lo'o tumau pea le fa'amaoni o le 'au a Liding e taula'i atu i faiga fa'atekonolosi fa'agata vai e fo'ia ai le fa'afitauli o le utiuti o le vai i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Sep-20-2024